Velkommen til Bergen Katedralskole
Hopp over meny

Kontakt:

Kong Oscarsgt.36, 5017 Bergen

tlf: 55 33 82 00

faks: 55 33 82 01

e-post: post.bks@hfk.no

KATTELI

Bergen Katedralskoles hytte på Mjølfjell.


katteli.jpg (25259 bytes)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Ønsker du å dra på tur til fjells? Benytt deg av sjansen til å besøke "Katteli", Bergen Katedralskoles enestående hytte ved Mjølfjell. Den ligger sentralt for turer hele året. Ta kontakt for tilbud!
 


Beliggenhet
Katteli ligger omkring 7. kilometer fra Mjølfjell stasjon i retning mot Upsete. Hytten ligger like ved Mjølfjell Vandrerhjem. Toget stopper på noen ruter ved Ørneberget stasjon som ligger rett ovenfor Katteli. (Stopp kan bestilles på de andre rutene). Det er bilvei helt fram til hytten.


Hytten
Hytten har 11 rom med 4-6 køyer i hvert rom. Nye bad med 4 separate dusjrom. På loftet er det en leilighet med 3 senger, dusj, toalett og et oppholdsrom. Av fellesrom er det peisestue, spisesal og et stort, fullt utstyrt kjøkken. Hytten er utstyrt med stereoanlegg med USB-inngang. På loftet er det mulig å spille bordtennis.


Turmål
Om vinteren er Katteli et godt utgangspunkt for både lange og korte turer. Upsete, Mjølfjell, Øykjafonn og Fossdalsskavlen er bare noen av de mange turmålene. Terrenget egner seg også ypperlig til turer vår, sommer og høst. På varme dager er det mulig å ta seg en dukkert i svømmebassenget ved Vandrerhjemmet. Om vinteren kan skitrekk benyttes. Ta kontakt med Vandrerhjemmet for nærmere avtale


Priser 2015
Minimum utleie til 30 personer. Pris for en helg inklusiv ettervask kr 12 500 (min.pris)

Pris kr 180 per person og døgn + eventuell ettervask kr 1000.

Be om pris for større grupper.

Nærmere opplysninger kan fåes ved hendvendelse til Bergen Katedralskole.

 

Kontaktperson 
Gertrud Cigén,
55 33 82 22 (kontor)

926 60 343 (mob)

e-post: gercig@hfk.no